Download 300-075 CIPTV2 Study Material – Real Exam Questions and Answers

Updated the Latest CIPTV2 exam real questions as downloadable 300-075 ciptv2 pdf – Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 2 (CIPTV2) Practice exam 300+ real questions and right answers that help cover all the 300-075 exam highlights – 100% pass guaranteed!

Latest Release of 300-075 certification Test Questions and Answers

Online shopping is always to be very careful, but in Geekcert, please be completely at ease. Our real papers cover all of the 300-075 exam content and goals tested by Cisco. Fully prepared 300-075 dump or vce file implement Cisco IP Phone and video, part 2nd (CIPTV2) exam is very time-consuming, candidates often feel a lot of endless, no-brainer. Don’t worry, we’ll help you prepare all the way, please be bold enough to buy difficult 300-075 ciptv2 dumps implement Cisco IP Phone and video, part 2nd (CIPTV2) exam.

QUESTION 1

In a distributed call processing network with locations-based CAC, calls are routed to and from intercluster trunks. Which trunk type is implemented in this network?
A. intercluster trunk with gatekeeper control
B. intercluster trunk without gatekeeper control
C. SIP trunk D. h225 trunk
Correct Answer: B

QUESTION 2

Assume that local route groups are configured. When an IP phone moves from one device mobility group to another, which two configuration components are not changed? (Choose two.)
A. IP subnet
B. user settings
C. SRST reference
D. region
E. phone button settings
Correct Answer: BE

QUESTION 3

Refer to the exhibit. Which three statements about when user A calls user using SIP are true? (Choose three.)
A. SIP TCP/TLS ports must be opened from internal to DMZ and vice versa.
B. Deploying a Cisco VCS Expressway behind a NAT mandates the use of the Advanced Networking option key.
C. Cisco VCS Control and Cisco VCS Expressway support static NAT.
D. Deploying a Cisco VCS Control inside a NAT mandates the use of the Advanced Networking option key.
E. RT and RTCP ports must be opened at the firewall from internal to DMZ and vice versa
F. The NAT device must translate from 10.X.X X to 193.1.1.X and vice versa.
Correct Answer: BCD

QUESTION 4

Scenario: There are two call control systems in this item. The Cisco UCM is controlling the DX650, the Cisco Jabber for Windows Client, and the 9971 Video IP Phone. The Cisco VCS is controlling the SX20, the Cisco TelePresence MCU, and the Cisco Jabber TelePresence for Windows 10 product key.
SX20 System information:
DX650 Configuration:
MRGL: DP:
Locations:
AARG:
CSS: Movie Failure:
Movie Settings:
A new DX650 IP phone with MAC address D0C7.8914.132D, IP address is 172.18.32.119 has been added to the Cisco Unified Communications Manager, but is not registering properly. What is causing this failure?
A. Device Pool cannot be default.
B. The DX650 is the incorrect calling search space.
C. The DX650 Phones does not support SIP.
D. The location Hub_None has not been activated.
E. The DX650\’s MAC address is incorrect in the Cisco UCM.
Correct Answer: D

QUESTION 5

Which two options should be used to create a secure traversal zone between the Expressway-C and Expressway-E? (Choose two.)
A. Expressway-C and Expressway-E must trust each other\’s server certificate.
B. One Cisco Unified Communications traversal zone for H.323 and SIP connections.
C. A separate pair of traversal zones must be configured if an H.323 connection is required and Interworking is disabled.
D. Enable username and password authentication verification on Expressway-E.
E. Create a set of username and password on each of the Expressway-C and Expressway- E to authenticate the neighboring peer.
Correct Answer: AC

QUESTION 6

The network administrator has been investigating bandwidth issues between the central office and remote sites where location-based CAC is implemented. What does the Cisco Unified Communications Manager andquot;LocationOutOfResourcesandquot; counter indicate?
A. This counter represents the total number of times that a call on a particular Cisco Unified Communications Manager through the location failed due to lack of bandwidth.
B. This counter represents the total number of times that a call through locations failed due to the lack of bandwidth.
C. This counter represents the total number of failed video-stream requests (most likely due to lack of bandwidth) in the location where the person who initiated the video conference resides.
D. This counter represents the total number of times since the last restart of the Cisco IP Voice Streaming Application that a Cisco Unified Communications Manager connection was lost.
Correct Answer: B

QUESTION 7

Which system configuration is used to set audio codecs?
A. region
B. location
C. physical location
D. licensing
Correct Answer: A

QUESTION 8

Which three globalization dialing functions are enhanced in Cisco Unified Communications Manager 7.x and later? (Choose three.)
A. MGRL
B. HO
C. CER
D. AAR
E. SAF
F. click-to-call
Correct Answer: BCD

QUESTION 9

Which two commands verify Cisco IP Phone registration? (Choose two.)
A. show telephony-service ephone-dn
B. show voice register session-server
C. show ephone registered
D. show ccm-manager hosts
E. show sip-ua status registrar
Correct Answer: BC

QUESTION 10
When configuring Cisco Unified Mobility, which parameter defines the access control for a call that reaches out to a remote destination?
A. Calling Party Transformation Calling Search Space under Remote Destination Profile Information
B. User Local under Remote Destination Profile Information
C. Rerouting Calling Search Space under Remote Destination Profile Information
D. Rerouting Calling Search Space under Remote Destination information
E. Calling Search Space under Phone Configuration Correct Answer: C
QUESTION 11
Which two options enable routers to provide basic call handling support for Cisco Unified IP Phones if they lose connection to all Cisco Unified Communications Manager systems? (Choose two.)
A. SCCP fallback
B. Cisco Unified Survivable Remote Site Telephony
C. Cisco Unified Communications Manager Express
D. MGCP fallback
E. Cisco Unified Communications Manager Express in SRST mode Correct Answer: BE
QUESTION 12
Which statement about the function of the andquot;+andquot; symbol in the E.164 format is true?
A. The andquot;+andquot; symbol represents the international country code.
B. The andquot;+andquot; symbol represents the international call prefix.
C. The andquot;+andquot; symbol matches the preceding element one or more times.
D. The andquot;+andquot; symbol matches the preceding element zero or one time. Correct Answer: B
QUESTION 13
When a call is made from a video endpoint to a Cisco TelePresence EX90 that is registered to a Cisco VCS Control, which portion of the destination URI is the is the first match that is attempted?
A. the full URI, including the domain portion
B. the destination alias, without the domain portion
C. the 164 number that is assigned to the Cisco TelePresence EX90
D. the directory number that is assigned to the Cisco TelePresence EX90 Correct Answer: B
QUESTION 14
Which three items must you configure to enable SAF Call Control Discovery? (Choose three.)
A. a calling search space
B. hosted DN patterns
C. translation patterns
D. route patterns
E. the SIP or H.323 trunk
F. hosted DN groups Correct Answer: BEF
QUESTION 15
Which gateway does the Cisco Unified Communications Manager control all call activity?
A. SIP
B. MGCP C. 323
D. Media Correct Answer: B
QUESTION 16
When you use the Query wizard to configure the trace and log central feature to collect install logs, if you have servers in a cluster in a different time zone, which time is used?
A. TLC adjusts the time change appropriately.
B. TLC uses its local time for all systems.
C. TLC queries for the time zone as part of configuration.
D. TLC produces an error and must be run remotely. Correct Answer: A
QUESTION 17
An engineer is configuring Global Dial Plan Replication and wants to prevent the local cluster from routing the Vice President number 5555555555 to the remote cluster. Which action accomplishes this task?
A. Create a block route pattern.
B. Create a block learned pattern.
C. Create a block transformation pattern.
D. Create a block translation pattern. Correct Answer: C
QUESTION 18
Which three items must you configure to enable SAF Call Control Discovery? (Choose three.)
A. the SIP or H.323 trunk
B. hosted DN groups
C. hosted DN patterns
D. route patterns
E. a calling search space
F. translation patterns Correct Answer: ABE
QUESTION 19
Scenario There are two call control systems in this item. The Cisco UCM is controlling the DX650, the Cisco Jabber for Windows Client, and the 7965 and 9971 Video IP Phones. The Cisco VCS and TMS control the Cisco TelePresence Conductor, the Cisco TelePresence MCU, and the Cisco Jabber TelePresence for Windows. Use the exhibits to answer the following questions. DNS Servers

Device Pool

Expressway

ILS Locations

MRA

Speed Dial SIP Trunk

The intercluster URI call routing no longer allows calls between sites. What is the reason why this would happen? (Choose two)
A. Wrong SIP domain configured.
B. User is not associated with the device.
C. IP or DNS name resolution issue.
D. No SIP route patterns for cisco.lab exist. Correct Answer: CD
QUESTION 20
You want to configure Cisco VCS SIP endpoints and H.323 endpoints so that they communicate with one another. To do this, which format must you use in the Search Rule?
A. [email protected]
B. IP Address (192.168.100.0)
C. [email protected]
D. [email protected] Address (192.168.100.0) Correct Answer: A
QUESTION 21
Which two statements about remote survivability are true? (Choose two.)
A. SRST supports more Cisco IP Phones than Cisco Unified Communications Manager Express in SRST mode.
B. Cisco Unified Communications Manager Express in SRST mode supports more Cisco IP Phones than SRST.
C. MGCP fallback is required for ISDN call preservation.
D. MGCP fallback functions with SRST. Correct Answer: AD
QUESTION 22
Which component is needed to set up SAF CCD?
A. SAF-enabled H.323 intercluster (gatekeeper controlled) trunk
B. SAF forwarders on Cisco routers
C. Cisco Unified Communications cluster
D. SAF-enabled H.225 trunk Correct Answer: B
QUESTION 23
After forgetting to log out of his IP phone in the main office, an Extension Mobility user is unable to log in to a different IP phone at a remote office. Which option is a possible reason for the problem?
A. The phone at the remote location is a different model than the phone in the user\’s main office.
B. The user\’s Extension Mobility profile is misconfigured.
C. The user can log in to only one device at a time.
D. The device pool is misconfigured. Correct Answer: C
QUESTION 24
Which option is a benefit of implementing CFUR?
A. CFUR is designed to initiate TEHO to reduce toll charges.
B. CFUR can prevent phones from unregistering.
C. CFUR can reroute calls placed to a temporarily unregistered destination phone.
D. CFUR eliminates the need for COR on an ISR. Correct Answer: C
QUESTION 25
Company X has a primary and a backup Cisco Unified Communications Manager instance. The administrator had to do maintenance on the primary node and did a shutdown, which resulted in a failover to the backup node. What happens when the primary node comes back online?
A. The primary node becomes the backup node.
B. Endpoints detect that the primary is back and reregisters automatically.
C. The backup node must be shut down first to allow the endpoints to realize that the primary node is online again.
D. Nothing, the endpoints only failover when the node they lose connection to their registered node. Correct Answer: B
QUESTION 26
In a distributed call processing network with locations-based CAC, calls are routed to and from intercluster trunks. Which trunk type is implemented in this network?
A. intercluster trunk with gatekeeper control
B. intercluster trunk without gatekeeper control
C. SIP trunk D. h225 trunk Correct Answer: B
QUESTION 27
Which three devices support the SAF Call Control Discovery protocol? (Choose three.)
A. Cisco Unified Border Element
B. Cisco Unity Connection
C. Cisco IOS Gatekeeper
D. Cisco Catalyst Switch
E. Cisco IOS Gateway
F. Cisco Unified Communications Manager Correct Answer: AEF
QUESTION 28
In the case of a VCS cluster, which configuration element is recommended for endpoint H.323 registration?
A. DNS SRV records pointing to the VCS cluster name
B. static IP addresses
C. hostname of the VCS cluster configuration master
D. hostname of the VCS cluster member peer Correct Answer: A
QUESTION 29
Which code snippet is required for SAF to be initialized?
A. Service Family
B. External-Client
C. router eigrp
D. topology base Correct Answer: C
QUESTION 30
Company X wants to implement RSVP-based Call Admission Control and move away from the current location-based configuration. Where does the administrator go to create a default profile?
A. System andgt; Call Manager andgt; Clusterwide andgt; Service Parameters andgt; RSVP
B. System andgt; Service Parameters andgt; RSVP
C. System andgt; Service Parameters andgt; Call Manager andgt; Clusterwide parameters andgt; RSVP
D. on each MGCP gateway at all remote locations Correct Answer: C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *